Jachten

Jacht 73 Ft (flybridge)

Het interieur van “Boonooroo II” is uitgevoerd met een ruime eigenaarshut over de gehele breedte, een gastenhut en een VIP-hut. Elke hut is voorzien van eigen douche en toilet. Tevens is er een riant crewverblijf in het achterschip voor 2 of 3 personen met een groot aanrecht en veel werkruimte. Het crew verblijf is bereikbaar vanaf het zwemplateau en via interne trap vanuit de salon.

Jacht 54 Ft (open )

Mulder54 Open 11

Het interieur van deze Mulder 54 Open is uitgevoerd in licht design van white-wash eikenhout met Wengé details.
 

Jacht 59 Ft

Mulder59 Open 08

De combinatie van luxe, comfort en een ruimtelijke interieur indeling voldoet aan alle eisen van deze tijd. En met  6 slaapplaatsen is dit motorjacht zeer geschikt voor vaartochten met de hele familie.

Jacht 59 Ft ( SoftTop)

kitty vanderKamp projects mulder59ST 1

Het interieur is volledig gebouwd in Notenhout met verschillende geborsteld RVS details, zoals deurknoppen, deurhandels en kranen. De vloeren zijn uitgerust in Eikenhout gecombineerd met tapijt.

Jacht 63 Ft

KittyvanderKamp projects Mulder63 Wheelhouse 10

Het interieur van de Mulder 63 Wheelhouse is 'custom built'. Alle belangrijke facetten zoals toegepaste componenten, de uitmuntende afwerking en het gebruik hoogwaardige materialen zijn terug te zien in dit jacht van topklasse. Een interieur design op basis van warme kleuren en natuurlijke materialen geeft daarbij een uitstekende balans in sfeer en uitstraling. 

Jacht 68 Ft

kitty vanderKamp projects mulder68C 15

De Mulder 68 Convertible heeft een exclusief ruim interieur ontwerp, waarin u een keuze kunt maken uit  verschillende indelingen. De afwerking in de houtvarianten is zeer luxe en vooral duurzaam. 

Back to top