Voor al uw interieur design

 • Jacht interieurs

  We zijn  een compact ontwerp- en designstudio. Met meer dan meer dan 15 jaar ervaring in de jachtbouw, hebben we bij Kitty van der Kamp veel ontwerpervaring. En we zijn daarmee een echte specialist in het ontwerpen van interieurs voor jachten.

  Als het gaat om het interieurdesign van een jacht dan zijn de belangrijkste zaken waar je het eerst aan denkt: kwaliteit, comfort, functionaliteit en stijl. Maar ook van groot belang zijn de technische aspecten, de visualisatie en het projectmanagement voor, tijdens en na de bouw van het jacht. En laat de combinatie van ontwerp en techniek nu de kracht zijn van Kitty van der Kamp Design.

  Ons doel is om een stijlvol ontwerp te realiseren, dat in alle opzichten past! Zo brengen wij u graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign. Ook denken wij met u mee als het gaat om de praktische kant en zorgen wij ervoor dat het ontwerp te allen tijden gelijk loopt met de bouw van het casco. 

 • Corporate interieur design

  Af en toe ontwerpen we interieurs voor kantoren, werkruimten, directiekamers en andere ruimtes binnen bedrijven.

  We hebben een sterke kennis van het ontwerpproces, inclusief meubilair en-specificaties, kleuren en materialen en een uitstekende grafische presentatie vaardigheden. Dit maakt het ontwerpen voor u een efficiënt proces.

  Wij zijn een modern interieur bedrijf dat zich toespitst op het creëren van tijdloze interieur-omgevingen die functioneel, aangenaam en mooi zijn. Of uw stijl traditioneel is of u houdt van modern,  wij creëren met u een modern interieur voor uw behoefte van vandaag.

   

Back to top